11 Haziran 2010 Cuma

Dünya Kupası Heyecanı

ve futbolu çok sevenlerin beklediği özel an geldi çattı..4 yıldır bugünü bekledik ve zaman yine çabuk geçti fakat bu kez bundan endişeli değil şimdilik mutluyuz. 1 ay boyunca deliler gibi maç izleyip, arkadaşlarla muhabbet sohbet, içilen biralar, sanki o ülkenin vatandaşı gibi tutulan takımlar..hiç bitmesin denilen türden 1 ay..

herkesin sevdiği - sempatizanı - taraftarı! olduğu bir (bazen kimilerinde birden fazla oluyo tabi ama doğrusu 1'dir) ülke vardır. bu benim için Arjantin. kendilerini çok severim ve 1990 İtalya'dan beri hastalarıyım. dönem olarak 1986 Meksika dünya şampiyonluğunu kaçırmam demektir bu, ama olsundur - 7 yaşında başka işlerle uğraşmaktan dolayı buna üzülmüyorum - Arjantin candır, ben bu dünya kupalarına şahit oldukça kendilerinin peşindeyimdir!

1 aylık heyecanın santrasına çok az süre kala, herkesin aklında güzel futbol anılarının kaldığı ve sonunda Arjantin'in dünya kupasını kazandığı (1990'dan beri 2 çeyrek final ve daha aşağısı hüzünlerinden sonra özledim artık valla yeter gelsin kupa!) bir turnuva olması dileğimle..

2 yorum:

  1. maxi'nin golünde benimsalonu inletmiştin ajo.bu sene arjantinden ben de birşeyler bekliyorum artık.drogbanın sakatlığı fildişi ümitlerimi kırdı maalesef.fransa grup sonuncusu olur işallah bu arada.

    YanıtlaSil
  2. hakkaten dimi ne sevinmiştim maxi'nin meksika'ya uzatmada attığı gole, muazzam goldü yalnız..
    şu geride kalan 3 günde çok net bir ALT durumu söz konusu, almanlar bu gece biraz ettılar ama anzaklar pek iyi değil gibi bir de tim kör cahil'in yalandan verilmiş kırmızı kartına da vurgu yapalım..

    YanıtlaSil