15 Haziran 2010 Salı

Dünya Kupasında 4. Gün


o en bilindik istatistik yine değişmedi ve 4. gün maçlarının tamamı ALT bitti.

takımların artık grupların ilk maçlarındaki psikolojilerinden mi, savunmaların gerçekten çok kuvvetli olmasından mı yoksa orta saha-hücum aksiyonlarının üretememelerinden mi bilemiyorum ama şu ana kadar gayet skorsuz ve mücadele üzerinden dönen maçlar var.

4. günün gündüz seansı diyebileceğim (işyerinde olmaktan izleme şansım olmayan) Hollanda - Danimarka ve Japonya - Kamerun maçlarından ilkinden daha beklenen bir skor gelirken Japonya'nın Kamerun'un öne çıkarıldığı maçtan 3 puan koparması kendi adlarına önemli iş. tabii gruptan çıkmak kolay değil, 2. maçlar daha belirleyici olabilir.

akşam seansındaki F grubu ilk maçında ise son dünya şampiyonu İtalya güney amerika elemelerinden sıkı gelen Paraguay ile 1-1 berabere kalarak turnuvaya kayıpla başladı. bu maçta mücadele çok öne çıktı, ceza sahası içinden -altı pas civarlarından- karşılıklı atılan gollerle puanlar paylaşıldı.

5. gün maçları biraz sonra başlamak üzere.. F grubunun devam maçı Yeni Zelanda - Slovakya. Stoch ilk 11 çıkar mı emin değilim ama Slovaklar dünkü beraberliği avantaja çevirmek için bugün kazanmak zorundalar. günün en dikkat çeken maçını Fildişi Sahili - Portekiz maçı olarak seçiyorum ve tabii yine ofiste f5 yaparak takibindeyim gündüz maçlarının..akşam 21.30'da ise Brezilya - Kuzey Kore ekran başından..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder