5 Kasım 2010 Cuma

Barcelona Deplasmanında Zafer


Fenerbahçe erkek basketbol takımı dün akşam Euroleague'de Barcelona deplasmanında çok büyük bir işe imza attı, çok büyük bir zafer elde etti. 69-61'lik skorla Barcelona'ya karşı deplasmanda elde edilen bu galibiyet tarihteki yerini alırken Fenerbahçe'ye tutkun olan bizlerin maçın sonunda gözlerinin dolmasını sağladı.

Barcelona karşısındaki mücadele, özellikle muazzam savunma, rakibin gücü karşısında gösterilen direnç alkışı, tebriği, helal olsunu fazlasıyla hak ediyor. Bu Barcelona geçtiğimiz sezonun Euroleague şampiyonu ve sezon başında oynanan hazırlık maçında da NBA'in potansiyel şampiyonluk adaylarından LA Lakers'ı deviren bir takım. Ayrıca evinde Türk takımlarına karşı oynadığı tüm maçları süpürmüş bir takım. Neresinden bakılırsa bakılsın büyük iş!

Dün gece Fenerbahçe bu sezon ulaşmak istediği Final-Four için önemli bir ışık yaktı. Bu büyük zaferin devamı için grupta aynı mücadelenin gösterilmesi, Barcelona deplasman zaferinin yalnız bırakılmaması gerek.

Sırada gelecek hafta çarşamba akşamı Siena maçı var. Bu maçta Barcelona üstüne alınacak bir galibiyet çok güzel olacak. o akşam Sinan Erdem'in fazlasıyla dolması ve desteğin, teşekkürün esirgenmemesi önemli.

Tarihi zaferde emeği geçen herkese teşekkürler, helal olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder