29 Ağustos 2011 Pazartesi

Lugano'ya Veda


Aslında içinde bulunduğumuz fazlasıyla zorlayan süreç dışında her yaz sezonu özellikle Serie A takımlarının seninle ilgilendiğini duyardık, gidecek gibi olurdun ama Fenerbahçe formasını giymeye devam ederdin. Sahadaki mücadelenle, döktüğün terle bu yaz sezonu gidiş ihtimallerini hep unuttururdun. Menajerini sevmem, belki onun parmağı var bu sürekli gidebilme ihtimalinde ama şimdi gerçekten gittin. Sözleşmene nasıl girdiğini anlamadığım o düşük bonservis bedelinin de yine anlayamadığım bir şekilde daha altında bir bedelle PSG yollarına düştün.

Biliyorsun sen ezeli rakipler için çirkeftin, pisliktin, tam Fenerbahçe'ye göre adamdın! Oysa onlardan birinde oynasan takımın ruhu, kulübün sembolü olurdun! Aslında 5 sezonda da herkes kendi Lugano'sunu aradı ama bulamadı! Şimdi de gittiğin için rahat eden rakip çoktur! Bana göre arada sırada oynadığın çok az sayıda kötü maç dışında hep belli bir çizginin üstünde, rakiplerin de içinden geçirerek yorum yaptığı şekilde iyi oynadın.

Seninle ilgili geride kalan 5 sezonda o kadar akılda kalan fotoğraf karesi var ki, hepsi de aksiyon ve yukarıdaki gibi isyan içeriyor! Ben aralarından geçen sezon Arena'da oynanan ilk Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden akılda kalan ve halen o rakı şişesini kimin attığını bulmadıkları! senin çok hoşuma giden o rakı şişesini tutan ve isyan eden fotoğrafını seçtim.

Zaten futbolcuya göre alkol eşleşmesi yapsak sana rakıyı seçerim, karşılıklı oturur içerim.

Yolun açık olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder