24 Mayıs 2010 Pazartesi

Başlama Vuruşu

Buralara uğrayan herkese merhaba,

böyle olacağı belliydi, ben de bir blog açıp kendimce birşeylerden bahsedip; kimilerinin sevebileceği, bazılarının uyuz olabileceği şeyler yazacaktım.

o gün bu günmüş!

Çeküp ile geçen ay beraber yazalım diye giriştiğimiz blog sayfasında hepi topu 2-3 yazı yayınlayıp - ki o sayfa artık yeni ismiyle huzurlarınızda, Çubuklu Aşkı Başkadır - tembelliğin dibine vurmuştum?!

şimdi o tembellikle kendi blog sayfamı açmam enteresan oldu tabi ama buralarda daha aktif olmamı sağlayacak bir blog ismi beni sanırım motive edecektir.

o da şöyle ki; blog sayfası açayım tamam ama ismi ne olacak diye kasıp düşünürken yanıbaşımızda olan, canımız ciğerimiz, biricik imza sloganımız aklıma geldi. Fakat sana kalır mı o blog ismi diye saniyesinde umutlarımı kendi kendime kırdım, sonra dur bir bakalım hele diyip "Kara Deryalarda Bir Fenersin" yazdım ve karşılığında tamam uygundur! biraz şans?

ben de geride bıraktığımız sezonun 2.yarısının tam hatırlayamadığım bir haftasından itibaren topu santradan rakip sahaya taca gönderen Alex gibi başlıyorum..

2 yorum:

  1. hade hayırlısı.

    gerisini getirmek için önce baslamak gerek (ne kadar anlamlı bir deyis oldugunu 10 sene sonra bu yaılan ilk yoruma baktıgında anlayacaksın :) )

    yolun açık olsun.

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim mydeniz.
    ben de zaman içinde dönüp buraya bakarım ve bu ilk yorumunu hatırlarım:)

    görüşmek üzere..

    YanıtlaSil