18 Ekim 2011 Salı

48 Metre!


Fenerbahçe bu kez 48 metreden gol attı!

Tezlerini daha önce görülmemiş şeyler üzerine kuran ve daha önce görülmeyen şeylerin sadece şike ile gerçekleştiğini düşünenler için yine pek görülmemiş bir gol! Şimdi ne olacak bilemiyorum?

Özer, Mersin İdman Yurdu kalesine 48 metre mesafeden öyle bir gol attı ki, o gol öyle böyle bir gol değil ve sadece kağıt üstünde Mersin İdman Yurdu filelerine girdi, oysa...!

Temizlenen ligde 6 hafta geride kalırken Fenerbahçe inanılmaz performansına kaybettiği önemli yabancıları ve hiç bir arada oynatamadığı önemli yerli oyuncularının boşluğunu hırsı ile kapatıp, yoluna devam ediyor. Geride kalan 6 haftada 5 galibiyet - 1 beraberlik performansı için biz susalım, siz konuşun!

Fakat pardon, bu kez de şöyle diyorsunuz değil mi? Fenerbahçe küme düşmeliydi, bu ligde olmamalıydı, olmaması gereken bir ligde devam ediyor vs.

Siz de gayet iyi biliyorsunuz Fenerbahçe 18 puanın 16'sı yerine 6'sını alsaydı mesela, bu kez de şike yapamayınca böyle oluyor, gördünüz mü işte olması gereken bu, hakkımız yendi! vs.

Ne zor işler değil mi?

1 yorum:

  1. Keşke biraz da Filenin Sultanları'ndan Bekir İrtegün'ün pozisyonuna değinseydin yazında...

    Neyse ama yaaaa o kadar önemli mi ? Emekçi fener, halkın takımı fener, çubuklu forma, lefter, islam çupi,aykut kocaman falan filan di mi ...

    YanıtlaSil