26 Nisan 2011 Salı

Şampiyon Fenerbahçe


Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı 2010-2011 sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak lig tarihindeki 3. şampiyonluğunu kazandı ve Fenerbahçe Spor Kulübü içinde geçen Spor kelimesinin altının boş olmadığını bir kez daha gösterdi.

Sezon başında yapılan önemli transferler ile Avrupa Şampiyonlar Ligi için hedefler koymasına rağmen erken havlu atan, sezon içinde bir türlü istikrarı yakalayamayan ve normal sezonu 5. sırada tamamlayan hatta bu tatsız performans nedeniyle antrenör değişikliği yapan takım sezon sonuna doğru yakaladığı ivmeyi play-off'larda zirveye çıkardı ve ligi kendisinden üstte bitiren İstanbul Büyükşehir Belediye, Ziraat Bankası ve Arkas'ı sırayla devirerek şampiyonluğa ulaştı.

Sezon ortası antrenör değişikliğine hiç olumlu bakmayan biri olarak bu kez işin olumlu etkisine vurgu yapmak gerek diye düşünüyorum. Arjantinli Castellani aslında takımda var olan ancak dışarı çıkartamadığımız potansiyelin açığa çıkmasında çok önemli katkı sağladı ve belki de şampiyonluk için gereken kıvılcım bu sezon ortası kararla geldi.

Ligi 5. sırada bitirip play-off çeyrek finalinde bizden önceki son şampiyon İstanbul Büyükşehir Belediye'yi, ardından yarı finalde normal sezon lideri Ziraat Bankası ve finalde de sezonu 2. bitiren, Türkiye Kupası finalinde mağlup olduğumuz Arkas'ı 3 maçta da süpürerek şampiyon olan Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı çok büyük alkışı ve takdiri hakediyor.

Bir kez daha gurur duyduk, çok mutlu olduk!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder