7 Aralık 2010 Salı

Comandante Alex Pankartı ve Emek


Polemiklere girmeden öne çıkarmak gereken ve pankartı yapan bizler için de pankart ile selam ettiğimiz Alex için de doğru kelime şu olmalı: EMEK

Alex Fenerbahçe tarihine ismini çoktan yazdırdı. Unutulmayacak, Fenerbahçe'den ayrılırken hepimiz çok üzüleceğiz hatta ilerleyen yıllarda klüp içerisinde bir görev alarak geri gelmesini isteyeceğiz. Alex'in geldiği günden bugüne dek ortaya koyduğu müthiş bir emek var ve onun emeğine sonsuz saygı.


Diğer yandan Fenerbahçe tribünlerinde de emek harcayanlar var. Şimdilerde münferit taraftarlar ama yıllardan beri Fenerbahçe'nin peşindeler. Son dönemde yasa koyucuların yaptırımları karşısında aldıkları tavırları ve yasaya karşı duruşları belli.

Eski tribün ruhundan gelen bir isimle de Comandante Alex pankartının altına Okul Açık imzası attılar. Burada da bir başka emek var..

4 yorum:

  1. Ellerine sağlık, lakin bu olaylarda ne kadar yer almak istiyorsam, o kadar haberim olmuyor bu işlerden dolayısıyla katılamıyorum.

    YanıtlaSil
  2. ellerinize sağlık. tv de görünce tüylerim diken diken oldu.

    YanıtlaSil
  3. Alican, gruplar bu tür pankart - koreografi vb. işlerini kendi içlerinde dışarıya haber vermeden yapıyorlar ki yapılan işin süprizi dışarıya karşı korunsun vs., yani haberin olmaması bu yüzden.

    Ben içeriden birisi olarak Vamos Bien için konuşabilirim. Eğer tanışmak, sohbet etmek istersen maçlardan önce Yoğurtçu Parkında basket sahasının yanındayız.

    tocho, teşekkür ederim arkadaşlarım adına. pankarta fırça sallamak veya dışarıdan bir gözle bakmak tüylerin diken diken olması konusunda birşey değiştirmiyor:)

    YanıtlaSil
  4. Ben de emeğinizi tebrik ederim. Ne zamandır olmuyordu böyle şeyler Saracoğlu'nda. Maratondan bakarken çok sevindim. Okul açık ilk göz ağrımdır, son yıllarda Fenerbahçe tribünlerinin çağdaş öncüsüdür... Alex'in bize kattıkları yanında ne kadar pankart yapsak eksik kalacaktır. Her hafta Kadıköy'de sahaya bakarken onun olmadığı Fenerbahçe'yi seyrettiğimi düşünüyorum da ter boşalıyor birden... Alex le sonsuza...

    YanıtlaSil